I did it

De voet doet het goed. Hij ziet er niet uit (de foto is van dag 5 na het omzwikken), maar verder doet hij het prima.

Werken is gezond. Had ik een week vrij gehad dan zou ik de hele week met mijn voet omhoog gezeten hebben, maar nu moest ik wel aan de slag en ging het met het uur beter. Dus toen de raadpleging-met-stapschoenen best meeviel, ontstond het idee om misschien toch maar die abdijentocht te gaan stappen. Als test wandelde ik de dag ervoor naar de praktijk. Heen en terug slechts vier kilometer, maar het ging probleemloos: ook die test was weer goed doorstaan.
Mijn enkel omslaan was klote, maar erover bloggen bracht fijne nevenwerkingen mee: een stormpje aan lieve steunbetuigingen waardoor een mens al snel denkt: ach, waar heb ik het eigenlijk over? Er zijn vl erger dingen in het leven (dat wist ik vr het bloggen gelukkig al). En een aantal hartverwarmende voorstellen van behulpzame lieverds, waarvan deze mijn favoriete top drie vormen:
– ‘Kom maar naar mij gaan we samen netflixen, lig plat vanwege ischias, dus Netflix gaat overuren maken. Beterschap!!!’
– Mijn meditatiemaatje die me een lift aanbiedt voor het geval fietsen niet lukt.
– Schrijfmaatje Sylvia die mijn scheldtirade aanvult met het heerlijke ‘kk!’. Ja, die had er nog bij gemoeten, onthouden voor volgende keer, al vind ik drie keer enkel omslaan voorlopig welletjes.

Wij dus op Hemelvaartsdag naar Averbode. De kaarten waren we toch niet kwijt geraakt, en ik had er best vertrouwen in. Hoe erg kon het zijn?
Mocht de voet zwaar in de contramine gaan, dan kon ik me nog altijd bij een tussenpost (die er niet bleken te zijn) neerzetten en laten afvoeren…
Maar het wandelen ging prima, ik heb de tocht uit gelopen, genoten van de prachtige natuur, van een ijsje uit de Lekdreef en van een heerlijk abdijbiertje aan het einde van de tocht.
Het leuke van bloggen is alle reacties die je krijgt… n een plek om je foto’s te bewaren 🙂

Geplaatst in: Blog

2 gedachten over “I did it

  1. Wim Mulder schreef:

    Je bent intussen wel weer een echte Belse geworden en dat doet me deugd want ik ervaar alleen maar positivisme bij je

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.