Ik kan geen ei meer zien?

Door de overgang naar zomertijd, zie ik dat het al kwart voor negen is als ik eindelijk ben uitgeslapen. Ik had wat in te halen blijkbaar.
Zoals altijd begin ik de dag met een kop thee in de badkamer, maar vandaag is het feest: mijn lieve man komt binnen met een enorm dienblad vol croissants, broodjes en lekkernijen. Ontbijt op bed! Wat een superlief cadeau.
De kat springt mee op bed en met zijn drietjes genieten we van al dat lekkers. ‘Er was ook roerei met spek, maar dat heb ik maar in de koelkast gezet,’ zegt mijn man. Heel verstandig, want ik ben nog niet bekomen van de overdosis eieren aan boord.
Het flesje Cava ontkurken we voorlopig ook nog maar even niet. Dat bewaren we voor aperitieftijd. Want we willen het hoofd een beetje helder houden voor alle plannen vandaag: ik wil nog een blogje schrijven en dan maar eens aan de uitpuilende mailbox beginnen en Wim gaat de keuken verven.

Wat een feestelijke dag: buiten grijs en regen, en ik lekker als een koningin in bed, dit blogje typen en mijn boek uitlezen. Best birthday ever ?
What a guy, die vent van mij! ?
Ondertussen rollen de verjaardagsberichtjes binnen op mijn telefoon, het houdt niet op. Leukste bericht komt van schoonbroer: ‘Heb alle sluizen laten openzetten zodat je op tijd thuis zou zijn voor een spetterende verjaardag 🙂 Gefeliciteerd!’
(het zal door al die openstaande sluizen zijn dat het nu zo nat blijft buiten zeker)

Tot slot nog een tip in geval van ontbijt op bed: met zo’n plakrol voor kleding verdwijnen alle kruimels als sneeuw voor de zon.

Topcadeau! (zowel die vent als die nieuwe kleur ?)
Geplaatst in: Blog

6 gedachten over “Ik kan geen ei meer zien?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.