6 gedachten over “Lund-Stockholm-Sundsvall-Selånger

  1. Jolanda schreef:

    Goedemorgen! Ik heb er een nieuw ritueeltje bij ?. In de ochtend de inspirerende blog lezen over jouw avontuur. Geschreven alsof ik in je backpack zit en mee kan kijken wat er allemaal op je pad komt. Gelukkig voor jou, is dat niet zo (iets met grammen), want ik heb wat Corona kilootjes opgepakt, maar na het lezen loop ik dan wel (elke ochtend) mijn iets minder spannende rondje. Succes vandaag!

    • Martine schreef:

      ??? (al hangt het van WiFi/4G af of het lukt om elke dag een blogje te uploaden. Gisteren midden in het groen was het dus hopeloos, daarom vandaag een dubbeldikke aflevering ?)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.