Pelgrimsdagboek, aflevering #11

Geplaatst in: Blog

4 gedachten over “Pelgrimsdagboek, aflevering #11

 1. Dory Abrahamse schreef:

  Zo herkenbaar de onrust op een soort van rustdag. Goed om er even bij stil te staan. Het bewegen en onderweg zijn bepalen je ritme.
  Heerlijk om in de vroege ochtend met een kop koffie je blog te lezen.
  De podcast met Peter de Graef is heel fijn een stimuleert me weer tot zitten!
  Bon Camino!

 2. Els Vandemoortele schreef:

  Dag Martine, ik kom eventjes dag zeggen. Ik lees elke dag met veel plezier je verhaal.
  Indrukwekkend wat je presteert.
  En dank je wel dat we een beetje mogen mee stappen en genieten!
  Maar als ik iets mag zeggen: ik heb de indruk dat je veel t veel wil doen! Stappen, luisteren naar je podcasts en elke dag nog bloggen, natuurlijk voor jezelf, maar ook voor ons! Je wil weer elke minuut van dit avontuur zinvol invullen..
  Gun jezelf ook regelmatig een sabbat- dag ;-)!!
  Alle goeds verder!

  • Martine schreef:

   Klopt helemaal en ik was al een versnelling lager gezakt hoor, dus wees gerust, Im slowing down en al 2 dagen geen podcasts meer? Maar blijven schrijven is zon groot plezier, daar stop ik niet mee… zelfs niet op doktersadvies ??

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.