6 gedachten over “Pelgrimsdagboek, aflevering #16

    • Martine schreef:

      Ik kan de grens wel over maar Wouter niet, en de kans om samen met mijn zoon te wandelen is natuurlijk waardevoller dan trondheim bereiken. Al doet het wel wat pijn om de tocht niet te kunnen vervolmaken. Ik doe nu nog stukje verder en volgende week gaan we dan samen ergens anders in Zweden samen een mooie trail wandelen. Maar ooit maak ik deze pelgrimstocht af! Dat zal voor een andere keer zijn, en zo heb ik meteen een nieuw wandeldoel ? Een mens moet bezig blijven hŔ ?

  1. Rimpelingen schreef:

    Dat vroeg ik me af: wanneer wordt het moeilijk? Na een week of drie? Al heel wat achter de rug maar nog meer dan de helft voor de boeg. En hoe motiveer je dan jezelf?
    Ik zou het niet kunnen en supporter vanaf de zijlijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.