Stockholm, het dessert van het Zweedse avontuur

Geplaatst in: Blog

12 gedachten over “Stockholm, het dessert van het Zweedse avontuur

 1. Annemie Schrijvers schreef:

  Martine wat was het fijn om je belevenissen te lezen, ik wens je nog een mooie afsluiter deze laatste week en een veilige thuiskomst in het dichtbevolkte Turnhout. Ook zo speciaal om je zoon Wouter een beetje te leren kennen, wat een fijne kerel!
  Tot ziens en we weer iets van je horen en wat de verdere plannen mogen zijn.

  Groetjes
  Annemie

   • Martine schreef:

    Messenger is prima. En je kan ook altijd de contact-functie op deze blog gebruiken, ik ontvang je berichtje dan in een mail. (Al moet ik er wel bij zeggen dat ik al wekenlang niet meer ‘bij’ ben met de mail… dat gaat een klus worden voor als ik weer thuis ben 😱)

 2. Frieda Leemans schreef:

  Ik heb elke dag uitgekeken naar het boeiende,levendige verslag . Het was precies of ik was erbij. Het was net wat een oude en beperkte mens als ik nodig had.
  De lay out van de laatste uren van woensdag dragen duidelijk de sporen van rosé 🤣🤣🤣. ’t Moest maar zo goed niet zijn !
  Ik heb ooit eens non stop gekampeerdvan 1 juli tot 15 augustus. Ik had serieuze afkick verschijnselen nadien. 🤦

  Ik heb een vraagje dat ik beter in een PB stuur. Waar kan ikdat best kwijt?
  Groetjes
  Frieda

  • Martine schreef:

   Haha, inderdaad sporen van rosé in de lay-out, maar ook vermoeidheid en een heel gammel tafeltje… (ter mijner verdediging 😁). Dank voor het lezen en meeleven, Frieda! PB kan je gewoon in de chat sturen hoor

  • Martine schreef:

   Dankjewel om ‘mee te reizen’!! Dat heeft me zoveel extra plezier verschaft op deze reis 🙏 Houd je goed en gezond 🙂

 3. Marg Vlemmix schreef:

  Het is allemaal prachtig! Vooral die foto van de bieb, jeetje, ik zou me verstoppen als het avond is om door te kunnen lezen! Wat een reis mensen, ik ben er stil van! Denk daaraan als je het een keer niet meer ziet zitten, dank je wel voor het mee mogen genieten! Heel veel liefs voor de terugreis, maar vooral ook voor je zoon!

  • Martine schreef:

   Dankjewel Marg, ik zal de boodschap ook doorgeven aan mijn zoon 🙏 En ja, bibliotheken… vaak de mooiste plekken in een stad. Maar warm dat deze was! We hebben hier echt een topzomer. Terwijl ik van thuis alleen maar slechte weerberichten verneem. En dan die overstromingen nog!! Misschien zou ik maar best hier blijven 😜

 4. Bernadette schreef:

  Mooi hoe we jouw reiservaringen zo levendig kunnen volgen… Dankjewel !
  In dat oude zeilschip in Stockholm heb ik enkele nachten geslapen . Heerlijke herinneringen borrelen zo weer naar boven …
  Wens jou een serene overgang naar het leven in België. Benieuwd hoe je levenspad zal verder gaan !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.