plat bovenstuk

Ik wou, ik wou, ik wou… dat er nog een gieter was.
In het stoombad stel ik in mijn hoofd al een briefje op voor in de ideeŽnbus: ‘Beste zwembadbeheerder, de gieter om de stoomcabines schoon te spoelen is heel vaak in gebruik: mensen nemen hem mee in hun cabine en houden hem daar tot ze klaar zijn. Een tweede gieter aanschaffen zou heel welkom zijn.’

Ik stap uit het stoomhok en daar staat ‘ie al: een tweede gieter. Een groene. Pront naast de enige blauwe gieter die er altijd al was.
Zo werkt dat dus naar het schijnt: je vraagt ‘het universum’ iets, en je krijgt wat je wilt.
Hoe ik dat met alle andere wensen in mijn leven ook voor elkaar moet zien te krijgen, heb ik nog niet uitgepuzzeld, maar in het zwembad kwamen mijn wensen behoorlijk uit:
– die tweede gieter dus
– de schoolslag-baan was te druk bezet en prompt werd het bordje ‘crawl’ vervangen door ‘schoolslag’. Meteen plek zat. (ik kan ook gewoon eindelijk eens leren crawl zwemmen natuurlijk)
– in de sauna was er plek om lekker languit te liggen
– er was niemand in de douches zodat ik ongegeneerd een paar keer mijn bikini-bovenstuk plat kon drukken om al het water uit de mousse vorm te krijgen. (nee, dat dient niet voor de vulling, ik heb genoeg van mezelf. Voor de vorm daarentegen kan ik na drie zwangerschappen, een kleine drie jaar borstvoeding en 51 jaar aan onverbiddelijke zwaartekracht wel wat hulp gebruiken.)
Het fijne is: als al het water uit die bikini is, hou ik nog wat handdoek over waar ik de rest van mijn lijf mee kan afdrogen. Anders druipt dat ding al net zo hard als die moussekes en valt er niets meer af te drogen.

Kortom, het zat me allemaal heel erg mee. Ik weet niet wat ik gedaan heb om zoveel cadeautjes van ‘het universum’ te krijgen. Wellicht gewoon ‘meegetrild met de juiste vibraties’, haha.
(ik zet er maar even ‘haha’ bij voordat jullie allemaal gaan denken dat ik dit echt geloof)

Ik denk dat ik nog even ga zwemmen. Benieuwd wat het universum vandaag voor me in petto heeft. Aan mijn getril zal het niet liggen. Ik wou, ik wou, ik wou… dat ik een plat bovenstuk had.

Geplaatst in: Blog

3 gedachten over “plat bovenstuk

  1. Marg Vlemmix schreef:

    Ik heb bijna een plat bovenstuk wat uiteraard ook gaat hangen, net een oudere vent! Dus niet getreurd, ben maar blij met wat je hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.