fat bottomed girls

De namiddag ging geruisloos over in de avond en ik ben in de weekendkrant niet verder geraakt dan pagina zes. Ik strandde bij de column van Marc Coenen. Hij begon met Psalm 51 en flaneerde via zomerhit ‘Jerusalema’ naar de geestige TikTok dansjes daarop om te eindigen bij de broertjes Tim en Fred Williams die in hun YouTube kanaal luisteren naar nummers die ze toegestuurd krijgen van fans en dan hun reactie filmen terwijl ze die nummers voor het eerst horen.
En daar ging het mis. Ik checkte dat kanaal en man – ik krijg al de neiging om er overal een ‘bro’ tussen te gooien, de broertjes zijn zo besmettelijk – daar ging de rest van de middag. Van het ene geweldige Queens-nummer ging het naar Phil Collins’ megahit ‘In the air tonight’ naar de fantastische Nina Simone met ‘Feeling Good‘. Ik bleef maar luisteren en genieten.
De broertjes zijn aanstekelijk, maar het was vooral zalig om al die geweldige muziek nog eens te horen. Man man man, wat knapt een mens daarvan op.
Luister en geniet.
Zorg dat je aan al dat meeknikken op het ritme morgen geen stijve nek overhoudt, en die krant, die komt later wel.
Fat bottomed girls, you make the rocking world go round!

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.