20 gedachten over “Dit is een test

  1. Biliana schreef:

    Ik vind het zeker tof!! Dat is weer iets anders. En u hebt ook een mooi en leesbaar geschrift.
    Voor extra creativiteit kleine schetjes of smileys bij zetten 😉

    • Martine schreef:

      ja, is echt wat lastiger natuurlijk… Ben zonet gaan kijken naar een tablet in de Media Markt om eventueel mee op tocht te nemen, maar al dat soort tech-speelgoed vloekt natuurlijk wel met het idee van een pelgrimstocht… We zullen zien

  2. Carine Embrechts schreef:

    As jij er blij van wordt, is het voor mij dik ok. Als ik zelf al eens worstel met het leven, wat de laatste tijd toch al wel eens voorkomt, dan zorgt jouw blog voor een leuk intermezzo.

  3. Dory schreef:

    Er zijn kleine notebooks.., maar het is de vraag of je dit op een pelgrimstocht wil meesjouwen. Daarnaast als het dagen regent, kan alle electronica snel stuk gaan.

    Ik vind het erg leuk om je blogs te lezen, maar je kunt het bloggen op die adressen doen waar ze een pc of iets dergelijks hebben of via je telefoon…?
    Juist pelgrimeren maakte mij bewust van het feit dat ik weinig nodig had onderweg.

    Maar dit blog is goed te lezen hoor!

    • Martine schreef:

      Klopt, de bedoeling van zo’n lange hike is natuurlijk een oefening in ‘less is more’, en daar vloekt zowat alle electronica natuurlijk toch wel mee. Deze foto’s van de bladzijden van een schrift had ik inderdaad via de telefoon gepost, en dat bleek prima te lukken. En zonder telefoon ga ik natuurlijk niet op pad… er zijn grenzen aan hoe streng een mens in de leer wil zijn ?
      Nadeel van deze manier van schrijven (gewoon met de hand in een schrift dus) is wel dat er niks meer te redigeren en te schaven valt. Want dat is ook vaak het plezier van het schrijven: schuren en schaven om te proberen een zin nóg mooier te laten klinken of kernachtiger te verwoorden. Maar ook dat zal wel weer wennen: dat het in één keer goed (genoeg) zal moeten zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.